Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un Espiye ilçesinde deniz kenarındaki dolgu kayalıklardan denize düşen 79 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgilere göre, deniz kenarında kayalıklarda yürüyen 3 çocuk babası Mehmet Balık (79), bir anda dengesini kaybederek denize düştü. Deniz kenarında balık tutan vatandaşlar, suyun içinde bir kişinin çırpındığını görünce durumu polise bildirdi. Herkesin gözleri önünde bir süre sonra suya batarak gözden kaybolan Mehmet Balık için olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler ile polis sevk edildi. Denizden çıkarılan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Espiye Devlet Hastanesine kaldırılan Balık'ın cenazesi, daha sonra Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa