Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü mensupları arasındaki çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci’nin ilk ateş esnasında yaralandığı bildirildi.

        Giresun Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, bölgeye sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarına anında karşılık verildiği belirtilerek, “09 Temmuz 2018 günü saat 05.00 sularında, İl Jandarma Komutanlığı harekât kontrolünde bulunan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığımıza bağlı Timlerimizce düzenlenen operasyon sırasında, bölgeye sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarına güvenlik güçlerimizce anında karşılık verilmiştir. Operasyon sırasında J. Uzm.Çvş. Ali Cevizci, açılan ilk ateş esnasında yaralanmış ve Güce Devlet Hastanesinde ilk müdahale yapılmasına müteakip Tirebolu Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kahraman J.Uzm.Çvş. Ali Cevizci saat: 10.10’ da şehit olmuştur. Bölgede terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon etkin bir biçimde devam etmekte olup, Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Şehidimize Allat’tan rahmet, ailesine ve Milletimize başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa