Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekilleri ve adayları Cemal Öztürk ile Sabri Öztürk oylarını kullandı.

        Oy kullanımından sonra değerlendirmede bulunan Milletvekili Cemal Öztürk, “Oyumuzu baba ocağımız Çanakçı ilçesi Akköy'de kullandık. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin. Vatanımıza, milletimize, memleketimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

        “Türkiye’de çok önemli bir seçim yapılıyor” diyen Cemal Öztürk şöyle devam etti;

        “Tarihi bir dönüm noktasındayız. Milletimizin, Güçlü Devlet, Güçlü Milli İrade için Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize güçlü destek vereceğine inanıyorum. Hemşerilerimiz, AK Partinin yaptıklarını biliyor ve daha güçlü bir destekle bizi destekleyeceklerdir. Giresunlulara şimdiden Türkiye’nin şahlanışının devamı için verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

        Milletvekili Sabri Öztürk ise oyunu kullandıktan sonra yaptığı kısa açıklamada, “Oyumuzu Merkez Çıtlakkale Mahallemizde kullandık. Ülkemize, Milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa