Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’da Çotanak OffRoad Kulübü tarafından düzenlenen programla Karadeniz yaylalarında yeni OffRoad alanları Rus sporculara gösterildi.

        Rusya’nın Moskova şehrinden araçları ile Giresun’a gelen OffRoad tutkunları yaylalara çıkarak önümüzdeki yıllarda yapmayı planladıkları ‘İki Karadeniz, bir spor’ projesi adı altında yeni offroad sahaları keşfi yaptılar.

        Yağlıdere’nin Gölyanı, Buları, Taflantepe yaylaları ile Alucra’ya bağlı Çakrak, Yeniköy ve Çıkrık Kapı yaylalarını araçları ile gezen Ruslar doğaya ve yaylalara hayran kaldılar.

        “İki Karadeniz, bir spor”

        Rus OffRoadcular adına konuşan Eldar Zhapparov, aynı denizin şehirleri olduklarını belirterek aralarındaki tek farkın sadece yaylaların olduğunu söyledi. Türkiye’ye ilk defa geldikleri belirten Zhapparov ”Giresun’u çok sevdik ve yaylalar, doğası çok güzel, geleneksel tatlar ve yemekleri çok güzel bir şehir” dedi.

        “Sosyal medyadan buldular”

        Rus sporculara Giresun yaylalarında öncülük eden Çotanak OffRoad Kulübü Başkanı Akın Aras ise yaptığı değerlendirmede, ”Sosyal medyadan bizleri takip ediyorlarmış. 25 kişilik ekiple buraya geldiler, keşif yaptılar ve beğendiler. Önümüzdeki günlerde 25 kişilik bir ekip ile daha buralara gelecekler. Giresun’da offroad yapmak istediklerini bize söylediler” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa