Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’un İç Anadolu’ya bağlayacak yol projesinin bir bölümü olan DereliGiresun yolunun takipçisi olduğunu belirterek, yol çalışmalarının hukuki nedenlerden dolayı zaman zaman aksamalara neden olsa da çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü ifade etti.

        GiresunDereli yolunda bir dizi incelemelerde bulunan Milletvekili Öztürk, yetkililerden yol çalışması hakkında bilgi aldı. Yol çalışmasının takibi amacıyla Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve yol yapımında görevli olan yetkililerle bir araya gelen Öztürk, yolun bitirilmesi için çalışmalara hız verilmesini istedi.

        Yol incelemesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Öztürk, “GiresunDereli yolu İç Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayan önemli bir ulaşım güzergahıdır. Böylesine önemli ve stratejik bir ulaşım güzergahına sahip yol standartlarının biran önce iyileştirilmesi için çalışmaların takipçisiyiz. Bu manada gerek Karayolları Bölge Müdürlüğü gerek Ulaştırma Bakanlığı gerekse de Başbakanlık nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. Bizlerin takip ettiği ve şimdi burada Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş’tan aldığımız bilgiler ışığında yol ihalesinin 2 kez iptal olması, yüklenici firmaların iş bırakmaları, bazı noktalarda hala kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği ve yargının yavaş işlemesi gibi çeşitli nedenlerle çalışmaların yavaş ilerlediğini değerlendiriyoruz. Ancak bizim görevimiz bu tür sıkıntıları çözmek ve çalışmaların önünü açmaktır. Bu noktada üzerimize düşen bütün çalışmaları yapmaktayız. Geldiğimiz noktada yaklaşık 2,5 kilometrelik bir alanın daha alt yapı çalışmaları bitirilip asfaltlanmaya hazır hale gelmiştir. Ayrıca Dereli, DuroğluÇınar tünellerinin de yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete alınacağını buradan müjdelemek istiyorum. Bir hususun daha bilinmesini isterim ki hali hazırda Giresun Milletvekilliği unvanım devam etmektedir. Buradaki sorumluluklarımızı da unutmadık ve ilk günkü aşk ile çalışmaya devam etmekteyiz. Giresun halkı takdir ederse 24 Haziran sonrasında da bu aşkla ilimiz için var gücümüzle yine halkın içinde kalarak çalışacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa