Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun'un Güce ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon devam ediyor.

        Operasyona, bölücü terör örgütü mensuplarınca 2010 yılında Dereli-Şebinkarahisar karayolu Tamdere köyü Kanlıhan mevkisinde yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan "Jandarma Ordu Donatım Teknisyen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Eryılmaz"ın adı verildi.

        Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Giresun Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığının yanı sıra çevre iller ile Ankara ve İstanbul'dan özel birliklerin katıldığı operasyona, polis özel harekat timleri de destek veriyor.

        Kobra tipi helikopterler ve İHA'ların da katıldığı arama tarama faaliyetleri geniş coğrafyaya yayılırken, güvenlik güçleri teröristlerin ele geçirilmesi için zorlu arazi şartlarında 24 saat esasına göre çalışmalarını yürütüyor.

        Güce kırsalında dün bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa