Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Ekim 2019 Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümüyle birlikte cevap buldu. İkinci sezonda da yarışmacılar arasındaki rekabetin kaldığı yerden devam ettiği Gelinim Mutfakta haftanın finalinde bugünKıymet ve Çiğdem Hanım, programa gelen mesajlara ateş püskürdü. Peki yarışmaya kim veda etti? İşte Gelinim Mutfakta 4 Ekim 365. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelini kayınvalidesi ile birlikte yarışmaya veda etti. Gelinim Mutfakta'da haftanın en düşük puanını alan iki gelini Filiz ve Dilek oldu. 36 puanla Filiz elenen yarışmacı oldu.

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini 10 altın bilezik kazandı. Kıymet 65 puanla haftanın birincisi oldu.

        REKLAM

        Programa gelen mesajlar yarışmacıları öfkelendiriyor! Kıymet, bir yakınından gelen mesaj üzerine çok sinirlerinyor! Mesajda yemek yapamadığını söyleyen kişiye ateş püskürüyor! Çiğdem Hanım da, oğlundan gelen mesaj üzerine çok öfkeleniyor! Evde hesabını soracağını söylüyor!

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa