Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 8 Şubat Cuma

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi, bugün gelinlerin yaptığı yemeklerin ardından kayınvalidelerin tadımları ve puanlarının ardından belli oldu. Gelinim Mutfakta'da haftanın finalinde önce elenen gelin ve kayınvalide belli oldu. Haftanın finalinde gelinler arasında büyük gerilim yaşandı. Bu gerilime kayınvalideler de dahil olunca stüdyoda soğuk rüzgarlar esti. 8 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen yarışmacısı haberimizde.

        GELİNİM MUTFAKTAHAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi gelinlerin yaptığı yemeklerin ardından, kayınvalidelerin verdiği puanlarla belli oldu. Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi olarak 5 altın bileziğe sahip olan gelini 73 puanla Sina oldu.

        REKLAM

        Gülcan'a karşı hırs yapan Ezgi, yarışmadan ayrılıncaya kadar bütün bilezikleri alacağını iddia ediyor. Gülcan'ın kayınpederinden gelen mesaj ortalığı yine karıştırıyor. Besime Hanım'ın gelinini her koşulda savunması ve el üstünde tutması diğer gelinleri ve kayınvalideleri çileden çıkarıyor. Puanların açıklandığı sırada Ezgi fenalaşınca stüdyoda panik yaşanıyor. Gelinim Mutfakta haftanın finalinde hangi gelin birinci olacak ve yarışmaya hangi gelin veda edecek?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta'da kayınvalidelerin verdiği puanların ardından elenen gelin ve kayınvalide belli oldu. Haftanın en az puanını alan 2 gelini Ezgi ve Kübra oldu. Gelinim Mutfakta'ya veda eden gelin ise 47 puanla Kübra oldu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa