Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 5 Ekim 2018 Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta Ezgi, kaynanası Reyhan Hanım ile bileklik krizi yaşadı. Sevgi Hanımın söyledikleri ise gelini Tuğçe'yi şok etti. İşte Gelinim Mutfakta 5 Ekim 145. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 5 EKİM

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alarak birinci olan gelini 73 puanla Başak oldu. Başak 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        REKLAM

        Sevgi Hanımın söyledikleri gelini Tuğçe'yi şok ediyor!

        Fatih Ürek'in sorduğu bir soruya Sevgi Hanımın verdiği cevap gelini Tuğçe'nin tepki vermesine neden oluyor! Ezgi, kaynanası Reyhan Hanım ile bileklik krizi yaşıyor. Yasemin ile Başak arasındaki gerginlik hafta finalinde de devam ediyor!

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelin, Yasemin ve Tuğçe oldu. Haftanın en düşük puanını alıp, yarışmaya veda edecek gelini 54 puanla Tuğçe oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa