Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)TÜRKİYE  Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82'nci yıl dönümünde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde düzenlenen törenle anıldı. Sirenlerin çaldığı saat 09.05'te inşaatta çalışan işçiler de saygı duruşuna geçti.  

        Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene İslahiye Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan, 106'ncı Topçu Alayı Komutanı Albay Rızvan Çiper, Belediye Başkanıvekili Fetiye Erdoğan ile daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

        Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılan törende saatler 09.05'i göstermesiyle sirenler çalıp, saygı duruşunda bulunuldu.  Bir inşaatta çalışan işçiler de saygı duruşuna geçti.

        İnşaat işçilerinde birinin metrelerce yükseklikte tahtanın üzerinde saygı duruşunda bulunması duygulu anlar yaşattı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.DHA-Genel Türkiye-Gaziantep / Islahiye Kadir ÇELİK

        2020-11-10 11:03:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa