Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitime verdiği destek ile eğitim camiasının ve vatandaşın takdirini kazanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

        Şahinbey İlçesindeki ilkokul ve anasınıfı öğrencilerine boyama ve bilge kaşifler kitap seti hediye eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Ahmet Çelebi İlkokulu’ndaki öğrencileri ziyaret edip dağıttığı hediyelerle onları mutlu etti.

        “Öğrencilerimize boyama ve eğitim seti hediye ettik”

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’ndeki tüm anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine boyama ve eğitim seti hediye ettiklerini belirterek, “Şahinbey’deki tüm okullarımızın anasınıfı, ilkokul 123 ve 4. sınıf öğrencilerine boyama seti hediye ettik. Anasınıfı öğrencilerimize ayrıca Bilge Kâşifler Seti dağıtıyoruz. İçerisinde boyama kitapçığı ve çocuklarımızın her alanda gelişimini sağlayacak kitaplar mevcut. Şahinbey’deki 22.000 anasınıfı öğrencilerimize ve ayrıca 1.000 adette öğretmenlerimize bu setlerden hediye ettik. Amacımız; ilçemizde bulunan tüm öğrencilerimizin daha güzel eğitim almaları ve imkânı olanolmayan tüm öğrencilerimize destek olmak. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile istişare yaparak bu setleri aldık. Eğitimöğretim yılı boyunca tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim yılı diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa