Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 28 Kasım “Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Mehmet Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören ve hastanede yatan çocuklara oyuncak ve boyama seti hediye etti.

        “Acil şifalar diliyorum”

        Yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Tahmazoğlu, “28 Kasım her yıl Lösemi Haftası olarak kutlanıyor. Lösemi hastalığı genelde 15 yaşları arasında beslenme alışkanlıklarından ortaya çıkan bir hastalık. Bu nedenle çocuklarımızın beslenme alışkanlıklarına dikkat etmemiz gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak çocuklarımız annelerinin yemekleriyle beslenmeleri için tüm ana sınıfı ve ilkokul da eğitim gören çocuklarımıza beslenme kabı hediye ettik. Amacımız çocuklarımızın doğal şekilde beslenmesi, sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve her türlü hastalıklardan uzak kalması. Lösemi hastalığına yakalanan tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Doktorlarımıza, yöneticilerimize ve hemşirelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa