Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenler belli oldu.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şehitkamil İlçe Başkanlığı ile işbirliğinde düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda 3 kategoride kıyasıya mücadelecin yaşandığı finallerin sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, pandemi sürecinde en önemli önleyicilerden birinin spor olduğuna vurgu yaparak bu tür organizasyonların artacağının müjdeledi.

        Turnuva sonunda, Büyük Erkekler Kategorisi’nde Yıldızlar ve Minikler Kategorisi’nde Ahmet Çelik 1’incilik kürsüsüne otururken Ahmet’i Meryem Yılmazer ve Emine Yılmazer takip etti. Gençler Kategorisi’nde ise Salih Köse 1’inci sıraya yerleşirken Köse’yi Berfin Kaya ve Beyza Çelik izledi. Büyükler Kategorisi’nde Mehmet Geçmez 1’inci olurken Reşit Gökoğlu 2’inci sırada, 3’üncü sırada ise Halil Doğanyol bulundu. Fair Play ödülünü Yasemin Kataram aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa