Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te sürücülere yönelik yapılan çalışmalarda trafik kurallarına uymayan 934 sürücüye ceza yağdı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yaptıkları trafik denetleme çalışmalarıyla 934 sürücüye trafik kurallarına uymadıklarından dolayı işlem yaptı. Ekipler, 3 bin 653 aracı kontrol ederek, 7 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 85 sürücüye trafik işaret ve levhalarına uymamaktan, 26 sürücüye ve araç plakasına kırmızı ışık ihlalinden, 331 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 134 aracın tescil plakasına hatalı park etmekten,

        75 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden, 112 sürücüye ve araç plakasına seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 164 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten, genel toplamda 934 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yaptı. Ekipler ayrıca 69 aracı trafikten men ederek, 7 sürücü belgesine el koydu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa