Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP'te, yoldaki bir kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan ve motosikletle kaçan 2 şüpheliden 1'i yakalandı. Şüpheli, tutuklanırken, diğer kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Olay, 17 Temmuz'da, Tekstilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletli iki kişiden biri, sokakta ismi öğrenilemeyen kişinin elindeki telefonu çaldı. Şoke olan kişi, peşinden koştuğu motosikletli iki şüpheliyi yakalayamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, olayın yaşandığı sokaktaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceleme sonunda, polis kimliğini saptadığı şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir şüpheli yakalanırken, diğerine ise ulaşılamadı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, kapkaç olayına karışan diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

        Öte yandan olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep Hasan KIRMIZITAŞ

        2020-07-24 18:33:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa