Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te bir telefon dükkanına giren şüpheli şahıs, iş yeri sahibinin kendisine verdiği telefonu kontrol ediyormuş yaptıktan sonra çalarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen görüntülerden tespit edilen şahsın beş yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ortaya çıktı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kayaönü Mahallesi'nde bir telefon dükkanında meydana gelen 2 adet cep telefonu hırsızlığı ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalandı. Telefon dükkanına giren ve beş yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenilen şüpheli şahsın iş yerindeki telefonları kontrol ediyormuş gibi yaptıktan sonra çalıp kaçma anları ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

        Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa