Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep), (DHA)GAZİANTEP´in İslahiye ilçesinde, sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uyarak park ve sokaklarda dolaştı. Bazıları ise yakınlarıyla cep telefonlarından görüntülü görüşerek, bayramlaştı.

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara, bugün 6 saat izin verildi. İslahiye ilçesinde de 65 yaş ve üzeri vatandaşlar evlerinden çıkarak sokaklar ile parklarda yürüyüş yaptı. Karşılaştıkları yakınlarıyla da sosyal mesafeye kuralına uyarak bayramlaştı.

        66 yaşındaki Hüseyin Özer, gazeteciler aracılığı ile Ankara'da bulunan eşi ve çocukları ile torunlarının bayramını kutladı.

        Mehmet Koyuncu ise kızı ve torunlarıyla cep telefonundan görüntülü görüşerek bayramlaştı. Torunlarını görünce duygusal anlar yaşayan Koyuncu, "Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kızım ve torunlarımla bir araya gelemedik, Bayramlaşamadığımız için onlarla görüntülü görüştük. Torunum 'Dede, sizi çok özledim' diyor. Biz de özledik ama yapılabilecek bir şey yok. Allah'ım Rab ismiyle insanları terbiye ediyor. Gözümüzle görmediğimiz bir mikrop tüm dünyayı etkisi altına alırken, dünyayı dize getirip, terbiye etti" dedi.DHA-Genel Türkiye-Gaziantep / Islahiye Kadir ÇELİK

        2020-05-24 17:32:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa