Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş adamı Tacettin Yertüm’ün geçtiğimiz yıl doğa turizmine uygun bir yatırımla hizmete açtığı ve Türkiye’nin çadır kamp konseptli oteli korona virüs ile yoğun mücadele veren sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis edildi.

        Mardinli İşadamı Tacettin Yertüm, geçen yıl Tunceli’de Türkiye’nin ilk çadır kamp konsepti ile hizmete giren ve 31 oda, 70 yatak kapasiteli oteli 1 Haziran 2020 tarihine kadar sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı. Otelin bağlı bulunduğu Artukbey Kahve Şirketler grubundan yapılan açıklamada, “Değerli Sağlık personelleri, Artukbey ailesi olarak biliyoruz ki bu dönemde en çok zorlanan, ailesi ile görüşemeyen, gözlerine uyku girmeyen sizlersiniz. Bizler için yaptığınız tüm fedakarlıklar için her zaman minnettarız, minnettar kalacağız. Bu nedenle Tunceli’de bulunan Munzur Doğa Otelimizi ücretsiz olarak 1 Haziran 2020’ye kadar sadece siz sağlık personellerinin hizmetine sunduğumuz duyurmak isteriz. Konaklama süreci boyunca hem sizlerin hem de çalışanlarımızın sağlığı için, otelimizin her köşesini dezenfekte edeceğimizden ve sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sağlıklı personeller ile sağlıklı Türkiye” ifadelerine yer verildi.

        Yertüm’ün bu duyarlı davranışının ardından Tunceli Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iş adamı Tacettin Yertüm’e teşekkür etti. Vali Sonel, paylaşımında, "Artukbey Kahve, Tunceli Munzur Nehri kıyısındaki 70 yataklı doğa otelini 01 Haziran 2020’ye kadar fedakar sağlık çalışanlarımıza ücretsiz tahsis etti. Allah razı olsun Tacettin Yertüm kardeşim’’ ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa