Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezona iyi bir başlangıç yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ikinci deplasman maçından da galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

        Sezona hızlı başlayan içerde ve dışarıda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösteren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda, Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 100 mağlup ederek, ligde ki çıkışını sürdürdü. Karşılaşmanın tamamında üstün bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar ilk yarı ve ikinci yarıda 5’er gol atarak karşılaşmadan 100 galip ayrılmasını bildi. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı aldığı üçüncü galibiyetle puanını 9’a çıkardı.

        Hedefimize doğru ilerliyoruz

        Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, takımın çıkışını sürdürdüğünü belirterek, “Lige iyi bir başlangıç yaptık deplasman ve kendi evimizde oynadığımız iki maçı da kazanarak Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanına konuk olduk. Ligin ilk maçında olduğu gibi bu karşılaşmadan da 100 gibi farklı galibiyet alarak yolumuza devam ediyoruz. Alınan galibiyetten ve ortaya konan futboldan dolayı teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa