Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’in Araban ilçe Cumhuriyet Savcısı Sefer Açıkyürek, başarılı öğrenciler için temin ettiği toplam 64 çift ayakkabı ve bot’u eğitime motivasyon sağlamaları için öğrencilere hediye etti.

        Araban ilçesi Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Sefer Açıkyürek, ilçeye bağlı Akbudak kırsal mahallesindeki 105 öğrencinin eğitimöğretim gördüğü Akbudak İlkokulu’ndaki ve 153 öğrencinin eğitimöğretim gördüğü Akbudak Ortaokulu’nu ziyaret ederek, Akbudak İlkokulu’ndaki 40, Akbudak Ortaokulu’ndaki 24 başarılı öğrenci olmak üzere toplam 64 başarılı öğrenciye eğitime motivasyon sağlamaları için ayakkabı ve bot hediye etti.

        Savcı Açıkyürek, Akbudak Ortaokulu idaresi ile sınıfları ziyaretinde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencilere Adliye’de ne iş yapılır, savcıların ve hakimlerin görevlerinin ne olduğunu anlatarak, derslerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa