Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep polisi düzenlediği operasyonlarla suça karışanlara göz açtırmıyor.

        Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan çalışmalar sonucunda, 188 olaya bakılarak, 240 şüpheli şahsa adli ve idari yönden işlem yapıldı. 33 şüpheli şahsa uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden adli işlem, 19 olayda 29 şüpheli şahsa hırsızlıktan işlem, araması bulunan 63 şahsın yakalanması, 101 şahsa kabahatler kanununun ilgili maddelerinden işlem yapıldı.

        Operasyonda ayrıca, 2 adet çalıntı oto, 1 adet tescilsiz araç, 2 adet buluntu motosiklet, 1 adet çalıntı jeneratör, 1 adet çalıntı Spiral, 4 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bıçak, çok sayıda fişek ile 194.64 gr. esrar, 24.87 gr. metamfetamin, 200,32 gr. bonzai, 3.83 gr. Eroin, 8.26 gr. Jameika ve 0.81 gr. kokain ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa