Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Okulları Ortaokul Robotik Takımı Kahramanmaraş’ta düzenlenen Vex IQ Next Level Yarışmasında "Dostluk Mücadelesi" kategorisinde birinci ve ikinci, "Robot Becerileri" kategorisinde birinci ve üçüncü olmak üzere toplam 4 Türkiye derecesi kazandı.

        Türkiye genelinden 120 öğrenci ve 30 takımın katıldığı yarışmada SANKO Okulları öğrencileri Berra Bozkurt, Eylül Eren, Ahmet Kutay Törer, Tuna Tercan, Eren Özgüler, Sanem Sözmen, Emir Tohumoğlu ve Nazlı Hilal İletmiş, Danışman Öğretmenleri Neriman Ersönmez ve Fatih Mehmet Günaydın rehberliğinde 4 Türkiye derecesine imza attı.

        SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin bütün insan olma yolunda her alanda başarıya imza atmalarıyla gurur duyduklarını söyledi. Asyalı, Robot Takımı ve Danışman öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa