Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı üst üst üste aldığı galibiyetler serisini İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibini deplasmanda 30 mağlup etti.

        Sezona hızlı başlayarak içeride ve dışarıda aldığı farklı galibiyetler alan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin üçüncü haftasında İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı deplasmanda 30 yendi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonrasında gülen taraf mavibeyazlı takım olurken, futbolcular ve teknik heyet alınan galibiyeti Onursal Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanı Cuma Güzel’e ve taraftara armağan ettiler.

        "Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz"

        Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek, “Lige çok iyi başladık, içerde ve dışarda üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile oldukca keyifli bir karşılaşma oynadık ve futbolcularımız şampiyonluk yolunda bir engeli daha 30 gibi net bir skorla geçtiler. Hepsini tek tek kutluyorum. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa