Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi tarafından 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş yıl dönümü anısına bu yıl ikincisini düzenlenen Wushu Sanda İl Şampiyonası, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan çeşitli yaş ve kilolardaki yüzlerce sporcu, birincilik için kıyasıya mücadele etti.

        Şahinbey Belediyesi’nin Gaziantep’in Kurtuluş yıl dönümü anısına Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği wushu müsabakaları sonunda dereceye giren sporcular madalyalarını Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Kılınç ve Wushu Gaziantep İl temsilcisi Şeymus Çakmak’ın elinden aldı.

        Spor imkanı sunuluyor

        Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Kılınç, belediye olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, “Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun öncülüğünde spora ve gençlere önemli yatırımlar yapıyoruz. Yaptığımız Gençlik Merkezleri ve sosyal tesilerde her yaştan vatandaşımıza rahatlıkla spor yapabilme imkanı sunuyoruz. Wushu sporuda ilimizde yeni yeni tanınan bir spor dalı. Gaziantep’in kurutuluşu etkinlikleri çercevesinde sporcular oldukça centilmence bir mücadele ortaya koydular hepsini tebrik ediyorum” dedi.

        Wushu Gaziantep İl temsilcisi Şeymus Çakmak ise Türkiye şampiyonası öncesi sporcuların motivasyonlarını arttırmak ve onları Türkiye şampiyonasına hazırlamak adına güzel bir turnuva gerçekleştirildiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa