Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılı etkinlikleri kapsamında GKV Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan, Cumhuriyet’in 95. yılı anısına ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ temalı resim sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

        Cumhuriyetin kuruluşunun 95.yıl etkinliklerinin yoğun programlarla kutlandığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında açılışı gerçekleştirilen ‘Atatürk ve Cumhuriyet ‘konulu sergi büyük ilgi görüyor. 29 Ekim’e doğru 29 farklı karakalem ve 3 boyutlu katlama tekniği kullanılarak GKV Özel Okulları Sanat Zümresi Koordinatörü Hayal Bazoğlu organizasyonunda düzenlenen ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu serginin açılışına GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı, GKV Özel Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut katıldı.

        Öğrencilerin hayal gücü, duygu ve düşüncelerini ifade edebilmelerine olanak tanıyarak Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet değerlerine ilişkin duyarlıklarını sanat yoluyla arttırmayı amaçlayan sergi 31 Ekim 2018 Çarşamba gününe kadar GKV Özel Ortaokulu ve idari bina fuaye alanında ziyaret edilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa