Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’de bu yıl 2.’si düzenlenen yöresel ürünlerin ve lezzetlerinin tanıtıldığı Gaziantep Tanıtım Günleri’nde Oğuzeli rüzgarı esti.

        İzmit’te bulunan Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde Gaziantep Dernekler Federasyonu ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri gerçekleşen fuarda Oğuzeli Belediyesi’de stant açtı.

        Oğuzeli Belediyesi’nin açtığı stant büyük ilgi görürken, ziyaretçiler Oğuzeli’ne ait kurutmalık çeşitlerinden nar ekşisine, Ezo Gelin’den zeytine çok sayıda ürün misafirlerin beğenisine sunuldu.Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gaziantep Dernekler Federasyonu Hasan Özaygut ve Kocaeli Gaziantepliler Dernek Başkanı Ahmet Fevzi Öner Oğuzeli Belediyesi’nin açmış olduğu standı gezerek görevlilerden bilgi aldılar.

        Ezo Gelin heykeline büyük ilgi

        Güzelliği ve çilesi türkülere, filmlere konu olan, Barak Ovası’nda efsane gibi anlatılan, manevi miras ve simge olarak Barak kültürünün bir parçası olan Ezo Gelin Kocaeli’nde düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri’nde fuarı gezmeye gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

        Oğuzeli Dokuzyol Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan EzogelinBarak Kültür Evi ve Kır Kahvesi projesiOğuzeli Belediyesi stant görevlileri tarafından gelen misafirlere tanıtıldı. Oğuzeli Belediyesi standını gezen ziyaretçiler Ezo Gelin heykeli ile bol bol fotoğraf çekindi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa