Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye genelinde 18 milyon öğrenci için ders zili çalarken Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde ise 5 bin 400 öğrenci ders başı yaptı.

        Ülke genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin ders başı yaptı. Yavuzeli ilçesinde arken, Yavuzeli ilçesinde ise 20182019 eğitim ve öğretim yılı bugün çalan ilk zille başladı. Üç aylık tatilin ardından okula başlayan ilçedeki toplam 4 bin 500 öğrenci sınıflardaki yerini aldı. Uzun aradan sonra arkadaşlarını tekrar gören öğrenciler, birbirlerine sarılarak hasret giderdi. Bazı veliler, ilk ders günlerinde çocuklarını yalnız bırakmadı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, ilçe genelinde toplam 5 bin 400 öğrencinin yer aldığını ve 300 öğretmeninde okullarda görev aldığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa