Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1'inci Lig'in 5´inci haftasında evinde Altınordu'yu 1-0 yenen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Yalçın Koşukavak, iç sahada kazanmalarının kendileri için moral olduğunu söyledi.

        Koşukavak, Altınordu´nun iyi bir takım olduğunu belirterek şunları söyledi: "İlk yarı itibarıyla bizi çok hırpaladılar. Ön alandaki baskılarımızı kırdılar. Bu yüzden çok koşmak zorunda kaldık. Ayrıca zaman zaman topa da hakim olamadık. İç saha maçlarında topa sahip olamazsanız, rakibi geriye yaslayamazsınız ve oyun rakibin kontrolüne geçer. İkinci yarı itibarıyla zaman zaman oyunu dinlendiremediğimiz zamanlar oldu ama başarılı olduk. İç sahada kazanmamız gerekiyordu. Gaziantep halkı için de bu önemliydi."

        EROĞLU: "MAÇIN SON BÖLÜMLERİNDE OYUNDAN DÜŞTÜK"

        Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise "Kazanmak istiyorduk. Son 15-20 dakikada rakip üzerimize geldi. Son dakikada da gol yedik. İyi oynadığımız süreleri artırmalıyız. Çünkü maçın belirli bölümlerinde iyi oynadık. Maçın son bölümlerinde oyundan düştük. Biz geri çekilince rakip üstümüze geldi. Biz böyle oynamak istemiyoruz ve tercih ettiğimiz bir oyun tarzı değil. Buradan dersler çıkarmamız gerekiyor. Rakibi tebrik ediyoruz" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Yalçın Koşukavak´ın açıklamaları

        Hüseyin Eroğlu´nun açıklamaları

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa