Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 20182019 eğitim Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        20182019 eğitimöğretim yılına başlamasının heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Eğitimde alınacak gelişme, uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için kaliteli bir eğitime ihtiyaç vardır" dedi.

        "Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin yanındayız"

        Başkan Kılıç yayımladığı mesajda, "Oğuzeli Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilecek nesiller yetiştirmek. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyoruz ve her koşulda onların yanlarındayız.

        Vatansever gençlerimiz ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı unutmamalıyız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır.

        Öğrencilerimizin daha çok çalışması, ezbercilikten uzak, bilgiyi sorgulamaları öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise verdikleri destekle çocuklarının ve öğretmenlerimizin yanı başında olmaları gerekmektedir. Çünkü velilerimizin eğitim sürecinde bizzat yer almalarının çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakarlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa