Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitimöğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Milletvekili Nejat koçer, mesajında yeni eğitimöğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız güçlü yarınlarımızın söz sahibi yetişkinleri olacaklardır. Bu nedenle çocuklarımızın kendine güvenen, doğruyu yanlıştan ayıran bireyler şeklinde yetişmeleri son derece önemlidir. Onların okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaktır. Küresel rekabetin hızla arttığı günümüzde en büyük gücün eğitimli, nitelikli, çalışkan insan gücü olduğu asla unutulmamalıdır. Bu bilinçle her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun, fırsat eşitliği içinde eğitimöğretim imkanlarından yararlanması en temel haklarıdır. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında gerçekleştirilen reformlar ile yatırımlar sayesinde ülkemizde eğitime ilişkin sorunlar çok büyük ölçüde artık geride kalmıştır. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Gaziantep’de son yıllarda eğitime ayrılan büyük bütçe ile hem fiziki koşulların hem de eğitim kalitesinin artırılması ile ilgili çok önemli çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştirilmiş ve halen devam etmektedir. Bu düşüncelerle, 20182019 eğitimöğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor yeni eğitim öğretim döneminin başarılarla dolu ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa