Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzeli Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısının ilk birleşimini Oğuzeli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

        Meclis toplantısı açılış ve yoklama ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Bir aylık meclis tatilinin ardından açılış konuşmasını yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yeni dönemin ve alınan kararların Oğuzeli’ne hayırlı olmasını dileyerek, yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

        Yaptığı açılış konuşmasında Başkan Kılıç, “Bir aylık tatilin ardından ara verdiğimiz meclisimize devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 30 Ağustos Zafer Bayramınızı ve Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu bayramlar inşallah ülkemizin birlik ve beraberliğine sebep oluşturur. Yeni meclis dönemimizin bu çatı altında Oğuzelimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

        3 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında 2 madde oy birliği ile kabul edilirken, 1 madde ise oy birliği ile meclis ilgili komisyonuna havale edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa