Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP'in Oğuzeli ilçesinde mevsimlik işçilerin taşındığı kamyonet ile Suriye'deki kamplara yemek taşıyan firmaya ait minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada ölen 8 kişinin cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

        Kaza, dün sabah, OğuzeliElbeyli yolunda meydana geldi. Gaziantep'ten aldığı mevsimlik işçileri, fıstık bahçesine götüren İbrahim Şahin (30) yönetimindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Suriye'deki sığınmacı kamplarına yemek götürüp, Gaziantep'e dönen Ali Bor'un (35) kullandığı 27 AAH 618 plakalı minibüs, Kayacık Barajı yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücüler İbrahim Şahin ve Ali Bor ile kamyonette bulunan Sariye Diker (50), Hüseyin Deniz (81) ve Uğur Güneş (17) olay yerinde; Murat Demirel (18), Mustafa Altunbaş ve Suriye uyruklu Fatma Mılla (57) ise tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.

        Oğuzeli Devlet Hastanesi ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim edilen Hüseyin Deniz, Murat Demirel ve İbrahim Şahin'in cenazeleri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Mustafa Altunbaş'ın cenazesi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde, Uğur Güneş'in cenazesi Gaziantep'in Araban ilçesinde, Ali Bor ile Sariye Diker'in cenazeleri Gaziantep'te, Fatma Mılla ise Suriye'nin El Bab kentinde toprağa verildi. 

        Halen tedavilerine çeşitli hastanelerde devam edilen 19 kişiden 4'ünün ise hayati tehlikesi sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa