Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te 5 kişinin öldüğü, 23 kişinin yaralandığı feci kazada hastaneye koşan ölenlerin yakınları, cenazeleri cenaze aracında teşhis etti.

        GaziantepElbeyli karayolu Kayacık Barajı yakınlarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet minibüsle çarpışmış, kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralanmıştı. Kazada ölenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze aracı ile Oğuzeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada bir süre cenaze aracındaki tabutlarda bekletilen cenazelerin kimliklerinin belirlenmesi için ise ilginç bir yöntem izlendi. Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen vatandaşlar, cenaze aracında yakınlarını teşhis etti. Cenaze aracında tabutu ve ceset torbasını açarak cenazelere bakan yakınları ölenleri teşhis etti. Cenazeleri teşhis etmekte zorlanan yakınları, güçlükle de olsa cenazeleri teşhis etti. Cenaze aracına çıkan bir kişi, kazada ölen bayan yakınını ve tanıdığı Suriyeli bir şahsı teşhis etti. Cenazeler yapılan teşhisin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Hastaneye koşan ölü ve yaralı yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa