Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nizip Ticaret Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni bu yılda yapıldı.

        Yapılan törende bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Nizipli sanayici iş adamları, Nizip Ticaret Odası üyeleri ve ilçe halkımız ile bayramlaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz, ancak bu millet geçmişte nice zor günler atlatmıştır. İnşallah milletimiz devletinin yanında yer alarak bu ekonomik savaşında üstesinden gelecektir. Bu özel gün münasebetiyle ülkemizin, içerisinde bulunduğu ekonomik savaştan galip çıkması için, dayanışmanın en güzel örneğini sergileyip, bir ve beraber olarak devletimizin, hükümetimizin yanında yer almayı ihmal etmememiz gerektiğini hatırlatmak isterim. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Ben bu vesile ile kurban bayramının Türk iş ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek Nizip Ticaret Odası üyelerinin, Nizipli hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin kurban bayramını kutluyorum" dedi.

        Düzenlenen Bayramlaşma törenine Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Nizip Ticaret Odası üyeleri ve ilçe halkından çok sayıda katılım oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa