Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, yayımladığı mesajla İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

        GAHİB Başkanı Kaplan, mesajında İslam coğrafyasının bir çok yerinde kan ve gözyaşının devam ettiği hatırlatarak, ülkede ABD'nin ekonomik yaptırımları ile karşı karşıya bulunduğu bir ortamda Kurban bayramını kutlandığını kaydetti. Kaplan mesajında, "İslam Alemi olarak Kurban Bayramını, Suriye'de, Filistin'de ve dünyanın bir çok bölgesinde kan ve gözyaşının dinmediği bir ortamda kutluyoruz. Diğer taraftan ülkemiz içeride ve dışarıda terörle mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Bunların yanında bir süredir de ABD'nin ekonomik yaptırımları ile mücadele ediyoruz. Yaşadığımız tüm bu sorunları ancak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomimizle çözebiliriz. Bu sıkıntılı süreçten başarı ile çıkabilmek için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kurban bayramının birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Bizler birlik ve beraberlik içinde hareket ettikçe, içeriden veya dışarıdan gelecek tüm tehlikeleri kolaylıkla bertaraf ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve İslam aleminin Kurban bayramını kutluyor, hac farizası için kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Kurban Bayramı ülkemizde ve tüm dünyada huzur ve barışa vesile olsun" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa