Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mutlu Kafe çalışanları Kurban Bayramı öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve yakınlarına “Bayram Tebrik Kartı” gönderdi.

        Mutlu Kafe’de down sendoromlu çalışanlardan oluşan bir grup, Gaziantep PTT Başmüdürlüğü’ne gitti, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi’ye ve yakınlarına “Bayram Tebrik Kartı” gönderdi.

        Down Sendoromlu çalışanlar, teknolojinin insanlara bayramlarda mektuplaşmayı ve tebrik kartı göndermeyi unutturduğunu belirterek, “Teknolojinin gelişmesiyle insanlarımız kalem ve kağıtlar ile yazışmaları unuttular. Bayramlarımızda tebrik kartı göndermeyi ve bu kartlarla bayramları hatırlamayı düşündük. Bu vesileyle yakınlarımıza ve arkadaşlarımıza bayram tebrik kartı gönderdik” ifadelerini kullandı.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, insanların kalem ve kağıtla yazışmayı pek yapmadığını teknolojiyi kullandığını söyledi.

        Engelli çocukların ise geçmişi yad etmek ve yeniden bayram tebrik kartlarını hatırlamak için yaptıkları bu davranışın örnek olması gerektiğini vurguladı.

        Çelebi, kendisine gelen tebrik kartında, Kurban Bayramının kutlandığını, Amerikan ürünlerinin kullanılmamasının istendiğini, bu çağrıya kulak vereceklerini, Amerikan ürünlerini kullanmayacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa