Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in İslahiye ilçesinde freni boşalan kamyonet, mezarlığa girerek, durabildi. Kamyonetin kasasındaki biberler ise mezarların üzerine savrulurken, kaza anında cenaze merasiminin olmaması faciayı önledi.

        Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in İslahiye ilçesi Cevdetpaşa Mahallesinde rampa aşağıya inen S.Y idaresindeki 31 SH 585 plakalı biber yüklü kamyonetin frenleri boşaldı. Kamyonet önce yol üstünde bulunan otobüs durağına çarptı. Kamyonet yol kenarındaki mezarlığın istinat duvarını yıkarak, mezarlığa girdi. Kazada otobüs durağı ve istinat duvarında meydana gelen hasarın yanı sıra 3 ayrı mezarın ise mermer taşları hasar gördü.

        Mezarlık savaş alanına döndü

        Kamyonetin kasasında bulunan ve kaza anında savrulan biber çuvalları ise mezarların üstüne savruldu. Biberler ile birlikte yıkılan duvarın beton parçaları,briket parçaları, kamyonetin yıkıp sürüklediği durağın metal parçaları da mezarların üzerine savruldu. Kaza sonrası mezarlıkta savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı.

        Kazada otobüs durağı ve istinat duvarında meydana gelen hasarın yanı sıra 3 ayrı mezarın ise mermer taşları hasar gördü.

        Cenaze olmaması faciayı önledi

        kazada sürücü şans eseri yara bile almazken, kazanın meydana geldiği anda durakta ve mezarlıkta kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Yıkılan mezarlık istinat duvarının yol tarafında otobüs durağının, mezarlık tarafında ise taziye kabul alanının bulunduğu ortaya çıktı. Kaza anında cenaze merasiminin bulunmaması nedeniyle durakta ve taziye alanında kimsenin olmadığı ve çok sayıda can ile mal kaybının önüne geçildiği belirtildi.

        Kazanın ardından polis olay yerinde inceleme yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa