Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep'te sezonluk kombine satışları başladı. Spor Toto 1. Lig'de 20182019 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen kırmızısiyahlılar, yeni sezon kombine kartlarını satışa sundu.

        Bugün itibariyle passo.com.tr ve passolig gişelerinden satışa sunulan kombine kartları, taraftarlar passolig kartlarına yükleyerek bir sezon boyunca takımlarının iç sahadaki tüm maçlarını takip edebilecekler.

        Gazişehir'e destek vermek isteyen taraftarlar kombine kartlara maraton tribünleri için 150 TL, VIP tribün için ise 300 TL'lik bir bedel ödeyerek sahip olabilecek. Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto 1. Lig'de oynanacak olan karşılaşmalarda geçerli olacak kombine kartlarını passolig kartı bulunan taraftarlar passolig sitesinden kolaylıkla alabicekken, passoligi olmayan taraftarların ise passolig.com.tr veya Kamil Ocak Stadyumu önünde bulunan passolig satış noktalarından passolig kart çıkartabileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa