Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Bölgesinde bulunan 3 mahallede tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

        Yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde hummalı bir asfalt çalışması yürüten Şehitkamil Belediyesi, bir yandan altyapısı tamamlanmış yolları asfaltlarken bir yandan da tahrip olan yolların onarımını gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Gazikent Mahallesi, Atakent Mahallesi ve Belkıs Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Hummalı bir çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yaptı. Gazikent, Atakent ve Belkıs Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Yapılan çalışmalarla mahallelerindeki asfalt sorununun çözüldüğüne dikkat çeken Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil ilçemiz gerçekten metropol ve büyük bir ilçe konumunda. Mahallemiz de ilçemizin büyük mahallelerinden biridir. Mahallemizdeki 40 nolu cadde ve sokaklarımız yoğun araç trafiğine maruz kaldığından dolayı bayağı bir tahrip olmuştu ve araç sahipleri için sıkıntı veriyordu. Bu konuyla ilgili de Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şu anda hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Mahalle aralarındaki sokaklarımız da yeniden asfaltlanıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmayacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa