Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 2018 yılı yaz spor okullarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Okulların tatil olması ile birlikte Şahinbey Belediyesi Spor Okullarına akın eden gençler spor yaparak tatillerini değerlendirmek için 12 ayrı branşta verilen spor faaliyetlerine katılıyorlar.

        Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulları’ndan toplam 2301 öğrenci yararlanırken jimnastikte 314, karatede 141, tekvandoda 240, kickboksta 110, judoda 45, voleybolda 256, basketbolda 670, futbolda 215, atletizmde 83, fiziki yeterlilikte 150, halk oyunlarında 40, badmintonda 37 öğrenci kurslarda eğitim alarak spor yapıyor.

        “12 Ayrı branşta spor imkânı sunuyoruz”

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların spor yapabilmeleri için birçok alan oluşturduklarını belirterek, “Okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarımız başladı. Ancak biz spor çalışmalarımızı yıl boyu devam ettiriyoruz. Şu anda 22 tane sosyal tesisimiz ve gençlik merkezimizde profesyonel hocalar eşliğinde vatandaşlarımıza yıl boyu spor yapma olanağı sunuyoruz. Okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerimize Yaz Spor Okullarımızda 12 ayrı branşta spor yapma imkanı sunuyoruz. Belediyemizin spor tesislerinde 2 bin 301 öğrencimiz spor yapıyor. Bu sayıyı daha da arttırmak için yeni branşlar açacağız. Şu anda Futbol, Voleybol, Basketbol, Karate, Tekavando ve Judo gibi birçok dalda eğitimlerimiz devam ediyor” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa