Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te çalıntı ve yakalama hacizli lüks araçları parçalayarak sattığı tespit edilen şüpheli şahıslara polis ekipleri operasyon düzenledi.

        Operasyonda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bağlı Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri çalınan araçların bulunmasına yönelik yapılan fiziki ve istihbarı çalışmalar sonucu Gaziantep sanayi bölgesinde çalıntı ve yakalama hacizli lüks araçların parçalandığı yönünde bilgiler elde etti.

        Bunun üzerine bir işyerine yapılan operasyonda, çalıntı ve yakalama hacizli lüks araçları parçalayarak sattıkları tespit edilen A.H., O.G.H., M.M.A. ve R.A. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

        Şüpheli şahıslara ait işyerinde yapılan aramalarda ise Almanya’da çalınan 2 adet lüks araca ait tescil plakaları, 6 adet lüks araç, 11 adet lüks araçlara ait motor bloğu, 2 adet araca ait tescil plakaları ve lüks araçlara ait çok sayıda oto yedek parçası ele geçirildi.

        Şüpheli şahıslar haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa