Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP´te, çalıntı ve hacizli otomobilleri parçalayarak sattığı belirlenen 4 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri çalıntı ihbarı yapılan otomobilleri bulmak için yaptığı takip sonucunda araçların tamirhanede parçalanarak satıldığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polisin operasyon düzenlediği tamirhanede Almanya´dan çalınan 2 otomobil plakası, 6 otomobil, 11 otomobil motor bloğu, 2 otomobil plakası ve çok sayıda yedek parça ele geçirdi. Olayla ilgili olarak tamirhanedeki A.H., O.G.H., M.M.A. ve R.A. gözaltına alındı.

        Şebeke üyelerinin çalıntı ve hacizli araçları parçalayarak sattığı belirlenirken, tamirhanede ele geçirilen malzemelerle yaklaşık 1 milyon 500 bin lira zararın da engellendiği öğrenildi. Şüpheliler emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa