Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te son iki ayda fuhuş yaptığı tespit edilen 71 kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptıran, aracılık eden veya fuhşa teşvik eden, maddi menfaat temin eden 54 şüpheli şahsa yönelik operasyon yapıldı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince fuhuş olaylarına yönelik olarak son iki aylık süreçte yapılan operasyonlar sonucunda fuhşa aracılık ve yer temin etmekten 42 adet adli ve idari işlem yapıldı. Ayrıca 30 adet fuhuş yapılan yer 1 aylık süre ile mühürlenmek suretiyle kapatıldı. Fuhuş yaptığı tespit edilen 71 kadın ile bu kadınlar fuhuş yaptıran, aracılık eden veya fuhşa teşvik eden, maddi menfaat temin eden 54 şüpheli şahıs için de gerekli yasal işlemler yapıldı.

        Adil makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan 4'ü tutuklanıp cezaevine teslim edilirken, fuhuş yapan bayanlar ile fuhuş müşterilerine toplamda 74 bin 854 TL idari para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa