Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Güneş Gazetesi köşe yazarı, Gaziantepspor kurucularından olan ve bir dönem Balat Mensucat fabrikasınında sahipliğini yapan siyasette de ayrıca etkin bir konumu bulunan Yaşar Erkent 77 yaşında hayata gözlerini kapadı.

        Bir süredir sağlık sorunları bulunan ve geçtiğimiz cumartesi günü aniden geçirdiği kalp krizinin ardından Medical Park Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erkent önceki gece yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

        Gözyaşlari arasinda uğurlandi

        Dün öğle Bahittin Nakıboğlu Camii’nde öğle namazına müteakip Asri Mezarlık’ta sevenlerinin duası ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Yaşar Erkent’in cenazesine bir çok iş adamı ve siyasetçilerin yanı sıra yakınları katıldı.

        Asri Mezarlık’ta toprağa verilen Yaşar Erkent’in yakınları defin sonrasında taziyeleri kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa