Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz hain darbe girşminin ikinci yıl dönümünde ekibiyle birlikte Demokrasi Meydanı’nda nöbet tuttu.

        Gaziantep Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Demokrasi Meydanı’nda sabahın ilk ışıklarına kadar ekibiyke birlikte nöbet tutan Tahmazoğlu, 15 Temmuz hain darbe girşimini unutturmayacaklarını belirtti.

        Mehmet Tahmazoğlu Demokrasi Meydanı’na nöbet tutmak için gelen vatandaşlara bayrak, tişört, su, pilav, çiğ köfte, kavurma, topkek, çay, meyvesuyu ve helva ikramında bulundu. Belediyesinin ilgisinden oldukça memnun kalan vatandaşlar Tahamzoğlu ile fotoğraf çektirdiler.

        Bir çok etkinliklerde ortaya koyduğu çalışmalarla vatandaşın takdirini kazanan Şahinbey Belediyesi Mehteran Takımı, Pazar günü tutulan nöbette de çaldığı marşlarla vatandaşları coşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa