Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi halk kabir ziyaretine koşarken, çocuklar da kabir ziyaretine gelenlerden bayram şekeri topladı.

        Arefe günü yapılan kabristan ziyaretinde vatandaşlar ölmüşlerine dualar edip, hayatını kaybeden yakınlarının mezar bakımlarını yaptı.

        Yavuzeli’ndeki arefe günü en çok sevinen ise çocuklar oldu. Çocukların merak ve heyecanla bekledikleri Arefe günü vatandaşların yaptıkları kabir ziyaretleri sırasında poşet dolusu şeker topladı. Eskiden beri süregelen ve çocukların unutulmaz geleneklerinden olan kabir ziyareti esnasında şeker toplama olayı büyük ilgi görüyor. Ellerinde poşetlerle ziyarete gelenlerin yolunu bekleyen, dağıtılan şekerlerden almak için birbirleriyle yarışan çocuklar renkli görüntüler ortaya çıkarıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa