Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Işıl Alben ile yeniden anlaştı - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Genel MenajeriÖmer Yalçınkaya, kısıtlı ekonomik imkanlara rağmen iyi bir kadro kurduklarını söyledi.

        Türk oyuncu rotasyonunda karakterli basketbolcuları takıma kazandırdıklarını aktaranYalçınkaya, şu ifadeleri kullandı:

        "Bu sezona iyi bir kadro ile başlamayı hedefliyorduk. Ekonomik şartların izin verdiği ölçüde fena bir kadro kurmadık. Basketbol camiasından olumlu dönüşler alıyoruz. İki yabancı oyuncu daha ekleyeceğiz. Son aşamaya geldik. Toplam 5 yabancı ile lige başlamayı planlıyoruz. Türk rotasyonunda da geçen sezon iyi işler yapmış, karakterli, özünde iyi insan olan sporcuları takımımıza kazandırdık. Eğer bu oyuncuları iyi bir ortama sokabilirsek, kulübümüz de ekonomik açıdan üstüne düşeni zamanında yaparsa ki ben buna yürekten inanıyorum. Yıllardır bu camianın içindeyim ve kulübümüzün bu konuda hassas olduğunu biliyorum. Gerisi biraz şans, hocanın kontrolü ve oyuncuların performansına kalacak.

        REKLAM

        "ERTUĞRUL HOCA BİZİMLE OLACAK"

        Ertuğrul hoca bu işi Türk basketbolu adına gönüllü yapıyordu. Herhangi bir profesyonel tarafı yoktu. Milli takımda çok değerli basketbol adamları var. Ertuğrul hoca şu anda tamamen Galatasaray'a odaklanmış durumda. Milli takımımıza dışarıdan her türlü desteği verecektir ama Ertuğrul hoca yaz döneminde bizimle olacak.

        "HOCAMIZ KENDİ GİTMEK İSTEDİ"

        "Hocamız kendisi ayrılmak istedi. Hedefleri doğrultusunda Çin'e gitmek istedi. Bu, profesyonel bir iş. Bundan dolayı hocamızla ilgili olumsuz bir düşünceye kapılmadık. Hocamızdan ayrılmadık, kendisi Çin'de antrenörlük yapmak istedi. Bize çok önemli şeyler kattı. Avrupa'da kupa kazandık. Kendisine yaptığı işlerden dolayı müteşekkiriz. Bu sezon da çok değerli bir takım kurmaya çalışıyoruz. Kaptanımız Işıl Alben ile anlaştık. Önümüzdeki hafta da başantrenörümüzü açıklayacağız. Kadın basketbolunda da iddialı bir şekilde en yukarıları hedefliyoruz."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa