Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Gomis'ten özür bekliyor - Galatasaray Haberleri

        Geçtiğimiz sezon attığı 29 golün ardından takımın en çok kazanan oyuncusu olmak isteyerek maaşına zam yapılmasını talep eden Fransız yıldız, hazırlık maçlarında ve Süper Kupa’da sergilediği vasat futbolla kafasının karışık olduğunu ortaya koymuştu. Akhisarspor karşısında kaçırdığı penaltıyla Galatasaray kupadan eden ve camianın tepkisini çeken deneyimli oyuncuyu Ankara deplasmanında oynatmayan Terim, maç sonu yaptığı açıklamasında “Gomis’ten herhangi bir özür gelmedi” ifadeleriyle golcü oyuncuya mesaj yolladı.

        Ekonomik sıkıntılar yaşandığı için Gomis’in talebine olumsuz yanıt veren yönetimi ve teknik heyeti formsuz görüntüsüyle hayal kırıklığına uğratan Gomis’in hala kendine çeki düzen vermemesi İmparator’u kızdırdı. Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sezon başlamasına rağmen henüz kendisini futbola veremeyen 33 yaşındaki forvetten özür bekleyen yönetim ve teknik heyet, yollanan bu mesajla beklemeye geçti.

        Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Gomis’in bir an önce yaptığı hatadan dönerek takımına yeniden katkı sağlayacak duruma gelmesini umuyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa