Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 10 yıl sonra ilk - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Kıtalararası derbi yaklaşık 10 yıl sonra bir ilke de sahne oldu.Fenerbahçe, yaklaşık10yılsonraGalatasaray deplasmanında başkan düzeyinde temsil edildi.

        Sarı-lacivertlilerde haziran ayında göreve gelen başkan Ali Koç, Türk Telekom Stadı'nda takımını yalnız bırakmadı. AzizYıldırım döneminde Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanlarına en son 12 Nisan 2009'da başkanıyla gitmişti.

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ilk kez Türk Telekom Arena’da protokol tribünde yer alacak. 2011yılında açılan Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı sıfatıyla ilk maçı Ali Koç izledi.

        REKLAM

        ALİ KOÇ, TAKIM OTOBÜSÜYLE GELDİ

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç, takım otobüsüyle stada geldi.

        Hafta boyunca Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolculara büyük destek veren Koç, takım otobüsünde stada gelmeyi tercih ettti. Başkan vekili Semih Özsoy da otobüste yer aldı.

        Ali Koç, stada geldiktensonraotobüsten indi ve futbolcuların tek tek soyunma odasına gitmesini bekledi. Sarı-lacivertli kafileyi Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak karşıladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa