Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Fatih Terim'den Jovetic transferine veto - Galatasaray Haberleri

        Fanatik'in haberine göre, Galatasaray'da Stevan Jovetic transferi Fatih Terim'e takıldı. Bir süredir golcü arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takıma menajerler aracılığı ile Monaco'nun Karadağ'lı golcüsü Stevan Jovetic önerildi ancak Fatih Terim transferi istemedi.

        JOVETİC GELMEK İSTİYORDU!

        Geçtiğimiz sezon Monaco'ya 11 milyon Euro'ya transfer olan ve 21 maçta 10 gol atan Karadağ'lı golcü Galatasaray'a gelmeyi kabul etmişti. Aynı zamanda Fransız ekibi Monaco'da oyuncuyu kiralık göndermeye hazırdı.

        Bonservisine 60 milyon Euro ödendi

        Jovetic ilk transferini Partizan'dan 8 milyon Euro'ya Fiorentina'ya gelerek yaptı. Ardından 26 milyon Euro'ya Manchester City'e, 13.5 milyon Euro'ya İnter'e, son olarak 11 milyon Euro'ya Monaco'ya transfer olmuştu. Karadağlı golcüye ödenen toplam bonservis bedeli 60 milyon Euro'yu geçiyor.

        TERİM, NECATİ ATEŞ TARZI FORVET İSTİYOR!

        Bu arada Fatih Terim'in Gomis'e yardımcı olarak 9 ve 10 numara karışımı koşan-basan bir forvet istediği ve araştırmaların bu yönde yapılmasını istediği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa